Keilas täismaja ehk 622 inimese ees peetud kohtumise avaveerandi võitis Tartu 23:21, kuid poolajavileks pääses ette kodumeeskond tulemusega 43:42. Otsustava spurdi tegid tartlased kolmandal veerandil, mis võideti lausa 27:10. Viimase perioodi alguses kärises vahe juba üle 20 punkti ja võitjas enam kahtlust ei tekkinud.

Tartu parimad olid Jitaurious Gordon ja Leemet Böckler 19 ning Dontarius James 18 punktiga. James hankis ka 10 lauapalli. Taas ilma oma liidri Matej Radunicita mänginud Keila resultatiivseim oli Andrii Myronenko 16 silmaga. Marcis Vitols viskas 14 ja Kristen Kasemets 13 punkti.

Kui Tartu tabas mängust viskeid 41%-ga, siis Keila 33%-ga (sh kolmesed 21%). Lauavõitluses jäid peale külalised 49:39. Eriti suur vahe oli vahetusmängijate punktides - Tartu sai pingilt 44 ja Keila vaid 13 silma.

Tartu Ülikooli peatreeneri Nikolajs Mazursi hinnangul leiti täna kannatlikult oma kohad üles. „Esimeses mängus lubati agressiivset kaitset, aga täna vilistati vead ära ja nad ei saanud mängida nii agressiivselt. Suutsime leida kaitses kindluse ja lauavõitlust kontrollida. Ootasime oma hetked kannatlikult ära ja leidsime õiged lahendused,“ sõnas Mazurs.

Kolme võiduni peetava seeria kolmas mäng on Tartus sel pühapäeval. Avamängu Tartus oli võitnud kodumeeskond 65:60.