Bucksi tabas valus tagasilöök juba avaveerandi lõpus, kui nende liider Giannis Antetokounmpo kukkus läbimurdel kõrgelt selja peale. Pärast seda mängis kreeklane teisel veerandil veel vaid paar minutit.

Bucksi peatreener Mike Budenholzer andis hiljem teada, et Antetokounmpo alaseljale tehtud röntgen oli puhas. „Jälgime olukorda ja vaatame, kuidas ta end esmaspäeval ärgates tunneb,“ sõnas treener.

Olulise mehe kaotas ka Heat, kui Tyler Herro murdis parema käe sõrmed ning teda ootab 4-6 nädala pikkune mängupaus.

Jimmy Butler tõi Heati parimana 35 punkti ja 11 resultatiivset söötu. Bucksi parimaks kerkis 33 punkti visanud Khris Middleton.

Los Angeles Clippers võitis võõrsil peetud avamängus Phoenix Sunsi 115:110. Lõpus tähtsad kaugvisked tabanud Kawhi Leonard tõi 38 punkti.

Kevin Durant, kes sai Sunsi särgis alles esimese kaotuse, viskas 27 punkti ja andis 11 resultatiivset söötu. Russell Westbrook tabas mängust 19-st viskest vaid kolm ja piirdus üheksa punktiga, kuid ta pani Sunsi viimasel rünnakul Devin Bookerile kulbi. Bookeri arvele kogunes 26 punkti.

Los Angeles Lakers alistas teise asetusega Memphis Grizzliese võõrsil 128:112 ja asus samuti seeriat 1:0 juhtima. LeBron James viskas 21 punkti ja võttis 11 lauapalli.

Denver Nuggets oli ainus meeskond, mis suutis läinud öösel koduväljakul võita. Läänekonverentsi favoriidid alistasid Minnesota Timberwolvesi 109:80. Jamal Murray tõi 24 punkti. Nikola Jokic panustas 28 mänguminutiga võitu 13 silma ja 14 lauapalli.