Tattar pani kolm päeva väldanud turniiril oma paremuse kindlalt maksvusele ning lõpuks edestas ta teise koha saanud Sarah Hokomit koguni üheksa viskega. Kolmanda koha sai Hanna Huynh ja neljanda Ohn Scoggins, mõlemad kaotasid eestlannale kümne viskega. Turniiri võitja teenis lisaks trofeele ka ligi 2000 eurot auhinnaraha.

Kuigi Tattari võit oli viimase päeva eel juba sisuliselt kindel, sest jälitajad jäid seitsme viske kaugusele, siis ometi oli ta ootamatult pinges. „Ma ei tea miks, aga tundsin täna ärevust. Õnneks suutsin pingetest lahti saada ja nüüd, kui päev on läbi, tunnen ennast taas imeliselt,“ rääkis Tattar võistlusjärgses intervjuus.

„Asi polnud võidus või punktides, vaid esimeses rajas. Ma ei arvanud terve nädala, et see on kuigi keeruline, aga miskipärast hakkasin täna põdema,“ põhjendas Tattar närvitsemist.

Eelmisel nädalal Music City Openi suurturniiril võidutsenud Tattar on sel hooajal võitnud viiest võimalikust tiitlist lausa kolm ning tänu sellele on ta ka profiturniiril üldliider.