Arsenal alustas kohtumist tormiliselt ja juba kümnendal minutil leidsid võõrustajad ennast 0:2 kaotusseisust, kui esmalt tegi skoori Gabriel Jesus ning seejärel Martin Ödegaard.

Eelmises voorus Liverpooli vastu 2:0 eduseisu maha mänginud Arsenalil ei õnnestunud aga ka seekord mängu võidusadamasse tüürida.

Nimelt lõi Said Benrahma 33. minutil penaltist ühe värava tagasi ning teise poolaja alguses tegi Jarrod Bowen seisuks 2:2. Kusjuures kaks minutit enne Boweni tabamust avanes Arsenalil hiilgav võimalus kaheväravaline eduseis taastada, kuid Bukayo Saka ei suutnud penaltit realiseerida.

Arsenali viik tähendab seda, et vahe lähima jälitaja Manchester City'ga suurenes küll hetkel neljale silmale, aga valitseval Premier League'i meistril on seejuures üks mäng vähem peetud. Kuna 26. aprillil lähevad liidrid veel ka omavahel vastamisi, siis on City jaoks nüüd tiitel nende enda kätes.

Teises pühapäeval peetud kohtumises alistas Manchester United võõrsil Nottingham Foresti 2:0. Punaste kuradite väravate eest hoolitsesid Antony ja Diogo Dalot.

Tabeliseis: