„Meid kurvastab Iiri rallisõitja Craig Breeni traagiline surm, mis leidis aset pärast neljapäeva pärastlõunal Horvaatias juhtunud õnnetust. Craigi karjäär tõi teda mitu korda Eestisse ning ta võitis siin endale palju sõpru ja fänne. Kõigile, kes soovivad talle austust avaldada, on saatkonnas avatud kaastunderaamat,“ teatas Iirimaa saatkond.

Teate lõpetati iirikeelse fraasiga Ar dheis Dé go raibh a anam, mis tähendab eesti keelde tõlgituna, et puhaku tema hing rahus Jumala paremal käel.

Rävala puiestee 5 aadressil asuv saatkond on tööpäeviti avatud kell 9-17, seega rallifännidel avaneb esmaspäeval viimane võimalus kaastunderaamatusse kirjutada.

33-aastane Breen hukkus neljapäeval Hyundai i20 Rally1 masinat testides, kui sõitis vihmamärjal rajal vastu puitaeda ja üks post sisenes akna kaudu autosse. Iirlane suri silmapilkselt. Tema kaardilugeja James Fulton pääses vigastusteta.

Varalahkunud Breen kolis tänavuseks hooajaks tagasi Hyundai rallitiimi. MM-sarjas osales ta viimati tänavusel Rootsi etapil, saades teise koha. Kokku tegi ta MM-sarjas 88 etappi ning jõudis kaheksal korral poodiumile. Tema kontole kogunes 30 katsevõitu.

Jaga
Kommentaarid