Sakslast häiris eriti venelase võetud tualetipaus viimase seti keskel, vahendab Ilta-Sanomat.

„Ta [Medvedev] on üks ebaausamaid mängijaid maailmas. Mina võtan ausat mängu väga tõsiselt. Tema mitte. Ta teeb tualetipausi hetkel, kui see enam võimalik ei peaks olema,“ kurjustas Zverev.

Ta jätkas: „On olnud tuhat olukorda, kus ta märkab, et ma mängin temast paremini ja ta proovib iga kord mingeid vigureid. Olen temas kui sportlases väga pettunud. Muidugi võib öelda, et ma ei tohiks lasta end sellistel asjadel häirida. See ei tohiks minuga juhtuda ja olen ise süüdi. Siiski arvan, et ausa mängu reeglite järgimine on oluline.“

Medvedev kriitikaga ei nõustunud. „Esiteks arvan, et mul on tuuril mängijate hulgas vähemalt 90 tõeliselt head sõpra. Tavaliselt on halb tunne, kui väljakul juhtub olukord, kus ma ei mängi ausalt. Mõnikord juhtub seda. Aga mis asi see eile nii häiris? WC-paus? No ma tahtsin pissile minna,“ ütles Medvedev Eurospordi andmetel.

Üks veider intsident Medvedeviga juhtus ka teise seti lõpus, kui Zverev juhtis 6:3, 5:4. Selle teo eest venelane hoiatust ei saanud. Vaata videot:

Medvedevi teekond sai otsa eile, kui ta kaotas Holger Runele 3:6, 4:6.