„Eilne reaalsus ei ole mulle veel kohale jõudnud ega jõua ilmselt pikka aega. Kõik siin Alzenaus tunnevad sügavat kurbust meie meeskonnakaaslase ja sõbra Craigi kaotuse üle ning me toetame oma kolleege sel uskumatult raskel ajal,“ alustab Kim oma pöördumist.

„Öelda, et ta oli meie meeskonna väga väärtuslik ja hinnatud liige, oleks kõigest pinnapealne. Craigil oli väga sügav rallikirg. Ta oli midagi enamat kui lihtsalt rallisõitja, ta armastas seda spordiala väga. Craig vaimustas paljusid inimesi. Ta väljendas end unikaalselt, tema kiiruskatsete lõpuintervjuud olid alati tipphetked.“

„Craig oli ka fenomenaalne rallisõitja. Nii meie meeskonnas kui oma ülejäänud karjääri jooksul oli tal palju tipphetki, kuid Rootsi rallil näitas ta meile oma tõelist olemust. Ta oli tipptasemel ja tuletas meile kõigile meelde oma uskumatut annet. See poodium (Breen sai tänavu Rootsis teise koha - toim.) tähendas meile kui meeskonnale palju, kuid oli näha, kui palju see tema jaoks tähendas.“

„On selge, et kogu ralliringkond tunneb sügavat kaotust. Viimase päeva lein ja kurbus annab tunnistust, milline mees Craig oli. Ta jätab Hyundai Motorspordis ja laiemalt motospordi kogukonnas maha pärandi, mida on raske sõnadesse panna. Puhka rahus, kallis sõber,“ lõpetas Kim oma pöördumise.

33-aastane Breen hukkus eile Horvaatias, kui testis vihmastes oludes Hyundai i20 Rally1 autot ja libises ühes kiires kurvis masinaga teelt välja vastu posti. Tema kaardilugeja James Fulton pääses avariist suuremate vigastusteta.

Jaga
Kommentaarid