Esimesed neli võistluspäeva olid Eestile väga edukad, sest nii Lõuna-Aafrika Vabariik, Kosovo kui ka Iirimaa alistati 3 : 0. Esimene pisike tagasilöök tuli eile, kui Maileen Nuudi (WTA 568.) kaotas oma üksikmängus leedukale. Kuid Anett Kontaveit (WTA 69.) suutis nii üksikmängus kui ka paarismängus koos Ingrid Neeliga võtta võidud, mistap olid kokkuvõttes Eesti edunumbrid 2 : 1.

Ka tänane vastane Gruusia oli liikunud võidult võidule. Mõlemad naiskonnad olid juba kindlustanud koha järgmises ringis, lahtine oli vaid asetus.

Esimesena tuli täna Eesti koondise eest liivale Maileen Nuudi (WTA 568.), kes võttis mõõtu Sofia Šapatavalt (WTA 494.).

Nuudi alustas kahvatult ja 22-aastane tennisist jäi 3 : 5 kaotusseisu. 5 : 6 seisult asus vastane servima setivõidu eest, ent Nuudi murdis raskel hetkel Šapatava servigeimi. Sellega viis eestlanna seti kiiresse lõppmäng, kus ta oli taga 2 :4 ja 4 : 5, kuid jäi lõpuks peale 7 : 5.

Teises setis tegi Nuudi vastasega sotid selgeks ja murdis kiirelt vastase kaks esimest pallingut. Eestlanna võitis lõppeks tund ja 13 minutit kestnud matši numbritega 7 : 6 (5), 6 : 3.

Järgmises vastasseisus kohtusid Elena Malõgina (WTA 374.) ja Gruusia esinumber Jekaterina Gorgodze (WTA 295.). Malõgina (WTA 374.) võitis avaseti 6:3 ning siis andis Gorgodze loobumisvõidu.

Eesti naiskond juhtis seega 2 : 0 ja oli matšivõidu juba taganud.

Paarismängus kohtusid Maileen Nuudi ja Laura Rahnel ning Natela Dzalamidze ja Nino Natsvlišvili. Eestlannad teenisid võidu 7 : 5, 6 : 0.

Eesti järgmine vastane tuleb A-grupist, kust on hetkel täiseduga nii Kreeka kui Portugal.

Maileen Nuudi kommentaar: „Sain täna mängida oma tavapärast tennist, kus tähtsal kohal on serv ja eeskäsi. Sain enda kätte initsiatiivi ja see tõi oodatud edu. Tänaseks boonuseks oli hea võit koos Lauraga paarismängus. Täna oli hea päev.“

Elena Malõgina: „Täna oli meie tiimi jaoks tõeliselt hea päev. Maileen tegi hea avamängu ja tõi esimese punkti. Mina ei saanud tervet matši pidada, sest vastane loobus avaseti järel. Aga igatahes näitasin päris head tennist, olen oma esituse üle õnnelik. Laura ja Maileen tegid suurepärast tööd paarismängus. Hea päev Eesti tiimile!“