Old Traffordil Sevillat võõrustanud Manchester United alustas kohtumist suurepäraselt, sest meeskond juhtis esimese poolaja keskpaigaks Marcel Sabitzeri 14. ja 21. minuti väravatest 2 : 0. Hispaania kõrgliigas alles 13. kohta hoidev Sevilla oli skoorimisega hädas, aga appi tulid inglased ise. 84. minutil suunas palli oma väravasse Tyrell Malacia ja teisel lisaminutil Harry Maguire, mistap tiimid leppisid 2 : 2 viiki.

Kui meistrite liigas on konkurentsis veel kolm Itaalia klubi, siis Euroopa liigas on neid kaks. Torino Juventus oli koduväljakul üsna hädas Portugali Lissaboni Sportinguga, end Serie A meeskonnale tõi 1 : 0 võidu keskkaitsja Federico Gatti 74. minuti tabamus. Võõrsil madistanud AS Roma saatus oli vastupidine – ehkki nad olid mänguliselt paremad, siis kohtumise võitis Feyernoord 1 : 0. Tabamuse autor oli 54. minutil poolkaitsja Mats Wieffer.

Muinasjutuliselt jätkab ka Belgia meeskond Saint-Gillesi Union. Möödunud hooajal 49-aastase pausi järel kõrgliigasse jõudnud ja seal kohe teisena lõpetanud klubi sõitis Euroopa liigas külla Leverkuseni Bayerile. Kui avapoolajal väravaid ei nähtud, siis 51. minutil viis nigeerlane Victor Boniface Brüsseli äärelinna satsi juhtima. Võiduga belglased siiski koju ei naase, sest Leverkuseni tipuründaja Florian Wirtzi 82. minuti tabamus kindlustas võõrustajatele 1 : 1 viigi.

Kõigi paaride korduskohtumised toimuvad järgmise nädala neljapäeval.