Müncheni Bayern kaotas teisipäeva õhtul meistrite liiga veerandfinaali avamängu Manchester City vastu 0:3. Inglismaa ja Saksamaa meediast tulevate teadete kohaselt läks kaotusmängu järel Bayerni riietusruumis väidetavalt madinaks ja ründaja Sadio Mane uhas tiimikaaslasele Leroy Sanele rusikaga näkku. Väidetavalt päädis asi Sanele verise huulega ja hullema hoidsid ära olukorda vahele läinud kaaslased.

Bayern pole vahejuhtumit küll ametlikult kinnitanud, aga teatas täna, et 31-aastane ründaja laupäevases mängus Hoffenheimi vastu koosseisu ei kuulu. Põhjusena toodi välja „vääriti käitumine“ pärast mängu Manchester Cityga. Klubi teatas ühtlasi, et senegallast ootab ees ka rahatrahv.

Saksamaa väljaande Bild teatel ei meeldinud Manele, kuidas Sane temaga kohtumise järel rääkis. Pärast Saksamaal maandumist sõitis Sane koos ülejäänud meeskonnaga bussis koju tagasi. Manele tuldi lennujaama aga eraldi järele.

Neljapäeva hommikul olid mõlemad mehed treeningul tagasi. Kumbki mängija pole veel olukorda kommenteerinud.

Esimest hooaega Bayernis mängiva Mane arvel on tänavu 32 mänguga 11 väravat ning viis resultatiivset söötu. 2020. aastal Bayerniga liitunud Sane kontol on 36 mänguga 13 tabamust ning kaheksa tulemuslikku söötu.