Jalgpallimaailma üks tuntumaid ajakirjanikke Fabrizio Romano teatas neljapäeval, et Olympiacose ja Rodriguezi koostöö lõppes päeva pealt. Colombialane on nüüdsest seega vabaagent.

„Tänan kõiki selle aja eest, mida koos veetsime. Kuigi meie teed lähevad lahku, tunnen, et jään alatiseks Olympiacose perekonna liikmeks. Soovin klubile tulevikuks ainult parimat,“ kirjutas Rodriguez sotsiaalmeedias.

31-aastane poolkaitsja liitus 47-kordse Kreeka meistriga mullu sügisel. Tema arvele jäi kõikide sarjade peale 24 mänguga viis väravat ning kuus resultatiivset söötu.

FC Portos Euroopa karjääri alustanud Rodriguezist sai suur staar 2014. aasta jalgpalli MM-il, kus ta teenis kuue tabamusega parima väravaküti tiitli. Samal suvel ostis Madridi Real mehe endale 75 miljoni euro eest. Tema arvele jäi 125 mänguga 37 väravat. Hooajad 2017-2019 veetis ta aga laenul Müncheni Bayernis. Saksamaa hiiu eest sai ta kirja 67 mängu ning 15 tabamust.

Seejärel pole mängumees enam kuskile pikalt pidama jäänud. Hooaja 2020/2021 veetis ta Inglismaal Evertonis, järgmisel sügisel siirdus ta Katari klubi Al-Rayyani ridadesse. Seal sai ta kirja 16 kohtumist ja viis väravat. Pärast poolt hooaega Olympiacoses on ta taas vabaagent.