Naisüksikmängu finaalis alistas kõrgeima paigutusega Gull 6 : 2, 6 : 1 Valeria Gorlatši. Esimeses ringis oli Gull vaba, teises ringis võitis ta Karola Suvistet 6 : 2, 6 : 1, veerandfinaalis 6 : 4, 6 : 1 Victoria Maria Mändma ja poolfinaalis 6 : 4, 6 : 2 Anna Maria Tottrupi.

„Poolfinaal oli nendest mängudest raskeim ja olulisim, kuna olin edetabelis temast koht allpool,“ kommenteeris Gull, pidades silmas Eesti Tüdrukud 18 edetabelit, kus Tottrup hoiab teist ja Gull kolmandat kohta. Edetabelijuht on hetkel Eesti naiskonnaga Portugalis Billie Jean King Cupi turniiril viibiv Laura Rahnel.

„Tundsin end sel nädalal enesekindlamalt kui paar kuud tagasi, usaldasin end rohkem ja usun, et see mõjutas suuresti ka tulemust,“ lisas Gull. „See võit andis mulle usku iseendasse ning motivatsiooni ja kindlustunnet, et olen õigel teel.“

Naispaarismängus krooniti Gull võitjaks koos Tottrupiga. Finaalis alistasid nad Mariela Pluutuse ja Gerda Reinaru 7 : 5, 6 : 0.

Meesüksikmängus tegi puhta töö samuti kõrgeima paigutusega mängija Sten Hiiesasalu, kes võitis avaringis Villem Aadamsood 6 : 3, 6 : 0, teises ringis Samuel Olmarut 6 : 2, 7 : 5, veerandfinaalis Robert Raagi 6 : 4, 6 : 3, poolfinaalis Denis Maljorovit 7 : 5, 6 : 4 ja finaalis Christopher Robin Klettenbergi 6 : 4, 6 : 1.

Sten Hiiesalu (paremal) ja Christopher Robin Klettenberg.

„Oli ka kehvemaid hetki, aga jäin oma mänguga turniiril väga rahule. Sama nädala alguses lõppesid ka noorte karikavõistlused, mis mul õnnestus võita ja sellelt turniirilt saadud kindlusega oli hea vastu minna Eesti karikavõistlustele,“ kommenteeris Hiiesalu.

„Turniiril servisin enda kohta pigem päris hästi, mis andis mulle kindluse ka teistesse löökidesse ja aitas tähtsamatel servigeimidel kõvasti kaasa. Probleeme tekitas pigem sellel nädalal tähtsate punktide realiseerimine. Tihti tuli nendel hetkedel kas rumal viga või jäin ise natukene liiga passiivseks, mis oleks võinud valusalt kätte maksta.“

„Kõige raskemaks osutus turiinril ilmselt finaali esimene sett Christopher Robin Klettenbergi vastu,“ vaatas Hiiesalu tagasi murdehetkedele. „Kaks korda olen tema vastu mänginud ja mõlemad korrad kaotanud, ehk see andis ka mulle natukene motivatsiooni juurde, et nüüd võiks olla minu kord võita. Esimeses setis mõlemad mängisime päris hästi ja geimid olid tasavägised. Pingelistel hetkedel õnnestus mul seekord otsustavamad punktid enda kasuks pöörata ja sett ära võita. Teine sett oli juba lihtsam, kõikides enda löökides oli kindlus sees ja vastane hakkas ka rohkem eksima. Kindlasti ei olnud lihtne ka poolfinaal, kus pidin mängima kaks pikka setti Denis Maijorovi vastu, kuid mängu kvaliteet ei olnud seal nii kõrge, kui finaalis.“

„Karikavõistluste võit annab mulle kindlasti motivatsiooni trenni edasi teha. See turniiri võit kinnitas, et see mida ma igapäevaselt trennis harjutan, sellest on kasu olnud ja mul on hea meel selle üle. Kindlasti annab see võit juurde kogemust ja enesekindlust minu mängule, et suurematel turniiridel veel paremini mängida. Alati on tore turniire võita, eriti kui need toimuvad mu enda kodulinnas,“ lisas Hiiesalu.

Meespaarismängus tulid karikavõitjateks Klettenberg ja Martin Randpere, kes olid haaravas finaalis 6 : 3, 5 : 7, 17 : 15 üle Aadamsoost ja Raagist.