„Nagu meie klubi manager ja viimase kolme hooaja peatreener Hendrik Rikand vihjas, siis saab TÜ/Bigbanki naiskond sügisest uue peatreeneri ning meil on hea meel teatada, et Tartusse tagasi tuleb siinse naiskonnaga ja meeskonnaga mitmeid tiitleid võitnud Andrei Ojamets!“ seisab Tartu Ülikool/Bigbanki teates.

Ojamets sõnas, et tagasi Tartusse tulek on tema jaoks kindlasti positiivne, sest Tartuga on seotud väga hea töötamise kogemus ja paljud sportlikud saavutused. Naiskonda kuuluvad siiamaani mängijad, kes treenisid siin tema käe all.

TÜ/Bigbank naiskond on viimastel aastatel alati püsinud kõrges konkurentsis Eestis ja Balti liigas, ka järgmisel hooajal eesmärgid ei saa olla madalamad kui finaalikoht ja erksamad medalid.

Rikand lisas, et Andrei Tartusse tagasitulek loob mängijatele võimaluse rohkem ja analüüsivamalt oma tegemistele keskenduda ning see peaks soosima nende edasist arengut.

Lisaks naiskonna peatreeneri kohale asub Ojamets Bigbank Tartu meeskonna abitreeneriks Alar Rikbergi kõrvale. Kuna kahe võistkonna treeningprotsesside ajad ei kattu, siis saab Andrei meekonda oma mõtetega aidata ning olla Rikbergile heaks nõuandjaks.

Ojametsa sõnul oli pakkumine olla abitreeneriks Rikbergile kindlasti põnev ja huvitav: „Alar oli minu abitreener mõni aasta tagasi ja ka siis oli mida tema käest õppida, paljud arusaamad võrkpallist on meil väga sarnased. Ootan huviga seda koostööd ja üritan olla meeskonnale kasulik.“