MXGP klassi avasõidus tegi Hardi Roosiorg hea stardi ja esimesel ringil hoidis ta 18. kohta. Avaringi lõpuks suutis Roosiorg kohta veel parandada ja ta tõusis 17. kohale. Sõidu keskel langes Roosiorg 20. kohale. Ta võitles kogu sõidu kõvasti selle eest, et punktikoht teenida ja see ka lõpuks õnnestus. Roosiorg suutis hoopis ise Brian Bogersist sõidu teises pooles mööduda ning tuli finišisse 19. kohal.

MXGP klassi sõitu asus stardi järel juhtima sarja hetkeliider Jorge Prado (Hispaania, GASGAS). Tema seljataga teise koha võttis sisse meeskonnakaaslane Mattia Guadagnini (Itaalia, GASGAS) ja kolmanda koha Maxime Renaux (Prantsusmaa, Yamaha). Suurepäraselt alustas sõitju Jeffrey Herlings (Holland, KTM), kes kohe avaringil suutis Renauxist mööduda ja ise kolmandaks tõusta. Renaux asjaga päri polnud ja ring hiljem möödus ta ise Herlingsist ning tõusis tagasi kolmandale kohale. Renaux tundis ennast kõva pinnasega rajal nagu kodus ning püüdis kinni ka Guadagnini ja suutis ka temast mõned ringid hiljem mööduda. Teine prantslane Romain Febrve (Kawasaki) liikus rajal samuti väga hästi. Ta suutis Herlingsist mööduda ning pani eksima ka Guadagnini ja 10 minutit enne sõidu lõppu oli Febvre juba kolmas. Kõik see aga ei huvitanud Pradot, kes teistel eest ära sõitis ja kindla esikoha teenis. Renaux lõpetas sõidu teisena ja Febvre kolmandana. Kodupubliku õnnetuseks kukkus Jeremy Seewer (Šveits, Yamaha) kohe sõidu alguses ja lõpuks ei jõudnud ta 20. kohast kõrgemale.

Teise sõidu stardis üllatust ei juhtunud, Prado võttis jälle kindla stardivõidu ja asus sõitu juhtima. Talle järgnesid Herlings ja Renaux. Roosiorul nii hea start enam ei õnnestunud ja ta oli sõidu alguses 23. kohal. Juba avaringil ründas Renaux, kes suutis Herlingsist mööduda ja teisele kohale tõusta. Renaux ei kavatsenud ka Pradot sel korral kuhugi lasta ja ta suutist ka temast kohe kiirelt mööduda. Herlings ennast Šveitsi rajal mugavalt ei tundnud ja üsna pea sõitis ka Febvre temast mööda. Febrve survestas seejärel pikka aega Pradot, kuid temast möödumine ei olnud nii lihtne. Vahepeal prantslane sarja liidrist maha, kuid ta püüdis ta uuesti kinni ja lõpuks õnnestus ka möödasõit teha. Viis minutit enne sõiduaja lõppu püüdis Febvre ka liidri kinni, kuid Renaux oli väga kindel ja hoidis liidrikohta enda käes kuni lõpuni. Febvre lõpetas sõidu teisena ja Prado kolmandana.

Roosiorg suutis kiirelt sõidu alguses 20. kohale tõusta ja esimese poole sõidust ta seal ka püsis. Kahjuks sõidu keskel jäi Roosiorg raja äärde ja punktilisa ei saanud.

Etapi kokkuvõttes tuli esikohale 47 punktiga Renaux, teise koha sai 45 punktiga Prado ja kolmanda koha 42 punktiga Febvre. Hardi Roosiorg sai 2 punktiga 23. koha.

Sarja kokkuvõttes on Roosiorg 7 punktiga 24. kohal. Liider on 155 punktiga Prado, teisel kohal asub 134 punktiga Herlings ja kolmandal kohal 131 punktiga Renaux.

MX2 klassi avasõitu asus stardi järel juhtima sarja liider Jago Geerts (Belgia, Yamaha). Tema järel võtsid teise ja kolmanda koha sisse Roan van de Moosdijk (Holland, Husqvarna) ja Thibault Benistant (Prantsusmaa, Yamaha). Ligi 20 minutit sõitis esikolmik seejärel samas järjekorras. Juhtuma hakkas aga viimasel viiel minutil. Kõigepeal tegi sõiduvea kolmandal kohal sõitnud Benistant, kes kaotas koha Andrea Adamole (Itaalia, KTM). Seejärel kaks minutit hiljem kukkus ka kindlalt liidrikohal olnud Geerts. Ta sai küll kiirelt liikuma, kuid tsikkel oli nii palju kannatada saanud, et kiirelt sellega enam sõita polnud võimalik ja Geerts pidi leppima seitsmenda kohaga. Võidu teenis van de Moosdijk, hirmkõva lõpuga tõusis teiseks Kay de Wolf (Holland, Husqvarna) ja kolmandana lõpetas sõidu Adamo.

Teist sõitu asus juhtima Adamo, talle järgnesid Benistant ja Geerts. Geerts suutis kohe avaringi järel meeskonnakaaslasest mööduda ja teisele kohale tõusta. Ring hiljem ründas Benistant ise ja tõusis tagasi teisele kohale. Kohe järgmisel ringil suutis prantslane ka Adamost mööduda ja ta asus sõidu liidriks. Esikolmik sõitis seejärel mõnda aega koos kuni Geerts Adamost mööda sai. Geerts hakkas ka liidrit sruvestama aga sõidu lõpuks eksis ta taas ise ning langes uuesti kolmandale kohale. Benistant suutiski sõidu võita, Adamo lõpetas teisena ja Geerts kolmandana.

Etapi kokkuvõttes tuli esikohale 43 punktiga Benistant, teise koha sai 42 punktiga Adamo ja kolmanda koha 40 punktiga de Wolf. Geerts jäi 34 punktiga viiendaks. Kolme etapi järel on 159 punktiga esikohal Geerts, teine on 139 punktiga Benistant ja kolmas 136 punktiga de Wolf.