Euroopa klubivuti tugevaimas sarjas jätkatakse sel nädalal veerandfinaalidega. Teisipäeval peavad oma veerandfinaali avamängud paarid Madridi Real - Londoni Chelsea ning Manchester City - Müncheni Bayern.

Kolmapäeval on võistlustules Itaalia klubid AC Milan - Napoli ning Lissaboni Benfica - Milano Inter. Kordusmängud on kavas nädala pärast.

Nii kutsusime Delfi Tasku stuudiosse Soccernet.ee ajakirjaniku ja Viaplays Meistrite liiga ülekandeid kommenteeriva Ott Järvela, Eesti rannajalgpallikoondise ning SK Augur Enemati väravavahi Kaspar Kotteri ja nendega lõi kampa Delfi ja Eesti Päevalehe sporditoimetuse reporter Eigo Kaljurand.

Nagu ikka, esitatakse saatekülalistele viktoriiniküsimused, millele nad peavad üheskoos vastuse leidma. Kui vastus on õige, läheb punkt külalistele, kui vale, siis jääb punkt „majja“. Sedapuhku koostas küsimused Delfi ja Eesti Päevalehe spordiajakirjanik Madis Kalvet.

Lisaks viktoriinile ja Meistrite liiga veerandfinaalide eelvaatele leidsime aega ka teisteks jalgpalliteemadeks. Kes on koduse Premium liiga senised suurimad üllatajad? Kas Premium liiga tase on tõusmas? Mida oodata uuelt koduselt rannajalgpallihooajalt?

Head kuulamist ja nuputamist!

NB! Saadet saab kuulata ka uuest Delfi Tasku keskkonnast. Delfi Taskul on nüüd ka äpp, mida saab Androidile alla laadida Google Play'st ja iPhone'ile App Store'ist.

Küsimusi esitas läpaka taga istuv Kaspar Ruus, teadmisi panid proovile (vasakult) Eigo Kaljurand, Ott Järvela ning Kaspar Kotter.