Saate sissejuhatuseks mõistagi õnnitlused ja laulud. Aga erandkorras, kuna sõda ju endiselt kestab... Selgub, et Kullamäe on kunagine poistekoori mees ja jääb segases, miks ta üldse korvpalli juurde sattus.

Esimese teemana tuleb jutuks PAF Eesti – Läti liiga finaalneliku turniir ja sellele eelnenud veerandfinaalid. Tartu Ülikool/Maks&Moorits on pronksiga ülimalt rahul. Raskustega astuti läbi veerandfinaalist, esimest korda Final Fouril, olude sunnil hõrendatud koosseisuga ja ikkagi medalil. Kõigele lisaks alistati pronksimängus kodune suurrivaal BC Kalev/Cramo, mis julgustab vastu rinda tagudes ütlema, et Tartu on hetkel Eesti kõige kõvem korvpalliklubi. Või ikkagi Viimsi/Sportland on kõige kõvem, kes oli veerandfinaalis lähedal liiga võitja BC Prometey kukutamisele?

Loomulikult ei jää puudutamata Kalev/Cramo vintsutused ja häving.

Häving just Prantsusmaa euromängu mängu vaates, sest see, et Eesti – Läti liiga finaalturniir saab nende jaoks olema ülimalt keeruline, oli selge juba ammu. Mängugraafik, reisid, ka ilma sekeldusteta, jätavad jälje. Kui keegi veel ei tea, siis Cramos mängivad normaalsed inimesed, mitte superkangelased mõnest multifilmist.

Kusjuures ka spordimeedias ja ülekannetes räägiti arusaamatul kombel superkangelastest ning sellest, et Riia VEF ei ole liiga tõsine vastane. Halloo, tuleme ikkagi maa peale tagasi!

Põhjalikult lahatakse saates veel Euroliigat ja NBA-d, põigatakse USA üliõpilaskorvpalli ning Eesti madalamate liigade juurde.

Saate küsimus puudutab Eesti meistriliiga veerandfinaale ja kõlab nii: „Mitmes veerandfinaalpaaris võidab seeria nõrgema asetusega meeskond?“ Vastuseks piisab numbrist, võimalikud variandid on – 0, 1, 2, 3, 4. Vastused, nagu ikka, aadressile pihtaspohjas@delfi.ee, vastata on aega 16. aprillini.

Klassikalist PAF auhinnamängu võitjat me sel korral välja ei selgitanud, vaid auhind läks sümpaatia põhjal, loosita, Markko Lehtmele. Palju õnne! Võitjaga võetakse ühendust.

Küsisime, mida Kristjan Kangur Eesti – Läti liiga põhiturniiri viimases mängus kohtunik Ranno Konksile ütles, et kohtunik reageeris kahe tehnilisega. Humoorikaid ja vähem humoorikaid pakkumisi laekus 30 ringis. Tänud kõigile, kes viitsisid kaasa mõelda ja oma versiooni juhtunust meile saatsid.

Saatest saab teada nii Markko pakutud versiooni kui ka üsna täpse versiooni juhtunust. Head kuulamist!

1x
00:00