Pühapäeva pärastlõunal kinnitas klubi juba varasemalt meedias levima hakanud juttu. Drell liitus Prantsusmaa klubiga hooaja lõpuni. Pressiteate kohaselt ühineb eestlane meeskonnaga esmaspäeval.

Chorale Roanne Basket hoiab Prantsusmaa kõrgliigas praegu 14 võidu ja 14 kaotusega kaheksandat positsiooni. Roanne’il on põhihooaja lõpuni jäänud pidada veel kuus kohtumist. Järgmine matš on neil kavas 15. aprillil. Põhihooaeg lõppeb 16. mail. Seejärel jätkavad kaheksa esimest play-off’is.

Roanne otsis üleminekute tähtaja eel endale tugevdust kibekiirelt pärast seda, kui reedeses liigamängus sai vigastada prantslasest ääremängija Maxime Roos - ta vigastas reedeses kohtumises Achilleuse kõõlust ning käis laupäeval operatsioonil.

„Henri on sarnase mitmekülgse profiiliga nagu Maxime - ääremängija, kes võimeline mängima nii „3“ kui ka „4“ positsioone, pikk ja osav. Ta lahkus väga noorelt kodumaalt, proovis Saksamaa ja Itaalia kõrgliigas. G-Liigas oli tal juba meeskonna põhiviisikus oluline roll,“ kommenteeris Roanne'i peatreener Jean-Denys Choulet korvpalliportaalile Basket Europe.

G-liigas jäi Drell Windy City Bullsi ridades sel hooajal napilt play-off’ist välja. Drelli arvele jäi keskmiselt 31,2 minutiga 11,7 punkti, 5,9 lauapalli ning 2,6 resultatiivset söötu.

22-aastane Drell pallis enne USA-sse siirdumist Itaalia kõrgliigas, kus ta esindas Pesaro Victoria Libertadese võistkonda. Enne seda pallis ta Saksamaal, kus kuulis Bambergi Brose ja Baunach Young Pikesi ridadesse.