„Praeguse olukorra tõttu tahtsime olla soojas ja lihtsalt siin – mitte Venemaal. Mitte selleks, et põgeneda või oma kodumaad hüljata, vaid selleks, et veidi hingetõmbeaega saada,“ ütles Keržakov, vahendab newizv.ru.

Keržakov tunnistas, et oli koos naisega hirmul ja tahtis Venemaalt pääseda.

„Ma olin hirmul. Iga päev vaatasin uudiseid ja mõistsin kõige selle toimuva ulatust. Asjad läksid minu ja mu naise jaoks väga raskeks, nii et me lahkusime. Ma kardan. Ma ei suutnud uskuda, et selline asi on võimalik,“ lisas 40-aastane Keržakov, keda peetakse üheks Venemaa kõigi aegade parimaks jalgpalluriks.

Venemaa koondises lõi Keržakov 91 mänguga kokku 30 väravat, millega ta jagab suurima väravaküti tiitlit koos Artjom Dzjubaga.

Pärast jalgpallurikarjääri lõppu on Keržakov tegutsenud vutitreenerina. Aastatel 2017–2020 juhendas ta Venemaa noortekoondisi, aastatel 2020–2021 oli Venemaa klubi Tomski Tomi peatreener ja 2021. aasta juunis sai temast Venemaa kõrgliigaklubi Nižni Novgorodi peatreener. Tänavu veebruaris nimetati Keržakov Küprose klubi Karmiotissa Polemidioni juhendajaks, kuid juba aprilli alguses ta lahkus ametist.

Jaga
Kommentaarid