Bulls mängis seejuures ilma oma suurimate korviküttide DeMar DeRozani ja Zach LaVineita. Võitjate resultatiivseim oli kaksikduubli teinud Coby White, kelle arvele kogunes 24 punkti ja 11 resultatiivset söötu. Nikola Vucevic sai samuti hakkama kaksikduubliga, kogudes 20 punkti ja 10 lauapalli.

Dallase staar Luka Doncic piirdus vaid 12 mänguminutiga ning tõi 13 punkti. Sloveenlane eksis seejuures kõigil viiel kaugviskel. 13 silma tõid Dallasele ka Markieff Morris ja McKinley Wright IV.

„Väljajäämine [play-off’ist] pole olukord, kus tahaksime olla. Meil on suvel vaja tööd teha. See ei olnud meie hooaeg, peame sellest õppima ja saama paremaks,“ kommenteeris Mavericksi peatreener Jason Kidd.

Dallas lõpetab põhihooaja läänekonverentsis alles 11. kohal. Eriti kehvalt mängiti viimastel kuudel, kui 24 mängust saadi vaid seitse võitu.

Väga olulise võidu teenis läinud öösel Los Angeles Lakers, alistades Phoenix Sunsi 121:107 ja tõustes seitsmendaks. D'Angelo Russell viskas võitjate parimana 24 punkti. Kuna Sunsil on neljas koht kindlustatud ja selja taga rasked mängud, said seekord puhkust nii Kevin Durant, Devin Booker, Chris Paul kui DeAndre Ayton.

Brooklyn Nets kindlustas idas kuuenda meeskonnaga pääsu play-off’i, kui mängis üle Orlando Magicu 101 : 84.

Dallase ja Chicago mängu tipphetked: