Foot Mercato kirjutab, et Ibrahimovići praegune kontraht klubiga saab suvel läbi ning Milan ei kavatse ründetuusale lepingupikendust pakkuda.

Kui Ibrahimović peaks aga karjääri jätkama, siis kosilastest tal ilmselt puudust ei tule. Väljaande teatel on ründajale silma peale pannud praegu Itaalia kõrgliigas 13. kohta hoidev Monza.

Ibrahimović taasliitus AC Milaniga 2019. aasta detsembris. Seejärel on ta klubi eest pidanud 78 mängu ning löönud 37 väravat. Sel hooajal on tema arvel ainult neli kohtumist ja üks värav. Lisaks on ta viimastel aastatel hädas olnud vigastustega. Mullu aitas ta aga Milani pika pausi järel Itaalia meistriks.

Ibrahimović mängis AC Milanis ka aastatel 2010 – 2012. Toonasel perioodil mängis ta klubi eest 85 mängu ja lõi 56 väravat. Milan krooniti 2011. aastal ka Itaalia meistriks.

Lisaks on Ibrahimović kandnud FC Barcelona, PSG, Torino Juventuse, Milano Interi, Amsterdami Ajaxi, Manchester Unitedi, Los Angeles Galaxy ja Malmö FF särki. Klubikarjääri jooksul on ta kirja saanud 866 mängu ja 511 väravat.

Rootsi koondises on Ibrahimović 122 kohtumisega kirja saanud 62 väravat.