Kohtumine algas tasavägiselt, tartlased olid stabiilselt punkti või kahega peal. 9:10 kaotusseisust pääsesid võõrustajad aga juhtima 12:10 ning Bigbanki loots Alar Rikberg võttis esimest korda aja maha. Mõttepaus soovitud muutust ei toonud ja Selver/TalTech mehed pääsesid ette 15:11. Seejärel võttis Rikberg taas aja maha.

12:16 seisult tulid tartlased järele 15:16. Lähemale Andres Toobali juhendatavad enam külalisi ei lasknud. Juhtohje hoidnud Selver/TalTechi pallurid võitsid esimese geimi lõpuks 25:22.

Selver/TalTech läks teises geimis kiirelt 3:0 juhtima, mis järel võttis Rikberg taas minutilise mõtteaja. Selver/TalTechi mängurütmi see ei muutnud ja külalised pääsesid ette koguni 9:1. Tartlased suutsid aga juba pealtnäha üsna lootusetust seisust leida uue hingamise ning vastata 10:3 spurdiga. Tartlased jätkasid võimsalt ja pääsesid ette 15:13. Võõrustajad viigistasid seisu 15:15 peale, aga taas läks paari punktiga ette Tartu. Tasavägise geimi kallutasidki tartlased lõpuks enda kasuks 25:23.

Kolmas geim algas sarnaselt teisele, Selver/TalTech pääses kiirelt juhtima 9:2. Taaskord läks Rikbergi hoolealustel aega, et mäng käima saada, aga 2:9 kaotusseisust tuldi välja ja jõuti 14:14 viigini. Tartlased pääsesid omakorda ette 24:20. Kolm geimpalli suutsid võõrustajad päästa, neljandat enam mitte.

Neljas geim algas punkt-punkti heitluses. Tehniline time out tuli Selver/TalTechi 8:7 eduseisus. 10:12 kaotusseisus võttis Toobal aga aja maha. Tartu suutis seejärel kasvatada eduseisu 16:12 peale. Tartu hoidis paaripunktilist edu, aga võõrustajad viigistasid seisu 22:22 peale. 23:23 seisul lõi Tartu rünnakuliider Matej Šmidl võrgu pealt palli auti ja Selver/TalTech teenis geimpalli. Järgmisel punktil peatas võõrustajate blokk Šmidli löögi ja nii kuulus neljas geim Tallinna klubil 25:23. 11:14 seisult päästsid tartlased kaks matšpalli, aga kolmandat enam mitte. Selver/TalTech võitis viienda geimi 15:12, kogu mängu 3:2 ja finaalseeria 4:0.

Võitjate suurimad punktitoojad olid Oliver Orav 17 ja Marx Aru 13 punktiga. Tartule tõi Matej Šmidl 21 silma.

Meistriliiga parimad mängijad:

Nurgaründajad: Oliver Orav (Selver/TalTech) ja Matthew Slivinski (Võru Barrus VK)

Temporündajad: Mart Naaber (Tartu Bigbank) ja Marx Aru (Selver/TalTech)

Diagonaalründaja: Matej Šmidl (Tartu Bigbank)

Sidemängija: Leo Meyer (Selver/TalTech)

Libero: Johan Vahter (Selver/TalTech)