„Pühapäeval kell 14.30 Tallinnas Sportland Arenal toimuval Premium liiga kuuenda vooru kohtumisel saab lisaks koduse tippjalgpalli nautimise tähistada ka lihavõttepõhi ehk otsida kuldmune ning minna koju lahedate auhindade võrra rikkamana!“ teatab Nõmme Kalju pressiteates.

Jaht kuldmunale on mõeldud just noorematele jalgpallhuvilistele. Staadionile on peidetud 100 muna, millest kolm kuldsemat avavad tee poolajaloosile, kus võitjatele jagatakse välja hulgaliselt head ja paremat. Võita võib Kalju mängija Henri Järvelaidi mängusärgi, Adidase palli, Nõmme Kalju hooajakaarte, priske kommikoti või hoopis rahalise auhinna. Mäng on mõeldud lastele ning vanusepiiriks on seatud 16 aastat.

„Nõmme Kalju ootab staadionile päeva nautima kõiki peresid, igas vanuses jalgpallifänne ning neid, kes otsustanud kauni pühapäeva vabas õhus veeta,“ lisatakse teates.

Pallimurul asuvad Premium liigas vastamisi kaks Eesti tippklubi, kes juba aastaid rahvale haaravaid duelle on pakkunud.

Kui Nõmme Kalju on jalgpallis kahekordne Eesti meister ning tähistab tänavu 100 aasta möödumist asutamisest, siis Paide klubi on just viimastel aastatel kohaliku jalgpalli tippu tõusnud. Möödunud kevadel võideti esmakordselt Evald Tipneri nimeline karikasari, kus jagu saadi just nimelt Kaljust. Puid, maid ja väärtuslike punkte jagatakse omavahel seegi kord.

Nagu varasemaltki, heitlevad mõlemad meeskonnad ka tänavu medalikohtadele.

Viimases ametlikus omavahelises kohtumises 2022. aasta novembris võttis Robi Saarma 75. minuti väravast 1 : 0 võidu Paide, nagu ka septembris 2 : 1. Mullu mais peetud mängus jäi Kalju peale 1 : 0, samas kui kaheksa päeva varem toimunud karikafinaalis oli Paide parem lisaajaväravast 1 : 0.

Selle hooaja neljast Premium liiga mängust on Kalju teeninud 8 ja Paide 7 punkti, millega asutakse tabelis vastavalt kolmandal ja viiendal kohal.

Teistes nädalavahetuse mängudes on laupäeval vastamisi JK Harju Laagri ja Narva Trans, Kuressaare ja Flora, Pärnu Vaprus ja Tartu Tammeka ning pühapäeval veel Tallinna Kalev ja FCI Levadia.

Piletid Kalju - Paide mängule on saadaval Piletitaskus.