Eesti võrkpallinaiskonna tempo- ja diagonaalründajad Liis (31) ja Kadi Kullerkann (30) naudivad profielu Itaalia esiliigas Cremona Esperia klubis, elades esimest korda täiskasvanueas ühes korteris. Õed tunnistavad, et elu ühe katuse all ei ole ainult lust ja lillepidu.

„Kui hooaeg on nii pikk ja intensiivne, nagu meil siin on olnud, siis paratamatult, ükskõik kellega koos elada, tekivad väiksed hõõrdumised. Meil võibolla sellepärast natuke intensiivsemalt, et me oleme lähedasemad ja julgeme vähe teravamalt öelda kui muidu ütleks,“ rääkis noorem õde Kadi Delfile ja Eesti Päevalehele möödunud reedel aset leidnud videokõnes.

Pikemas usutluses rääkisid nii USA-s, Filipiinidel, Saksamaal, Prantsusmaal, Hollandis, Türgis kui ka Kreekas mänginud Kullerkannid oma võrkpallikarjääri algusest, erinevate võrkpallikultuuride iseärasustest, hobidest – Kadi tegeleb aktiivselt kunstiga, EOK sportlaskomisjoni kuuluv Liis investeerimisega – ja ka augustis Tallinnas toimuvast EM-finaalturniirist, kus Eesti eesmärk on jõuda kuueliikmelises alagrupis nelja parema sekka ehk play-off’i.

EM-finaalturniiri üks alagrupp mängitakse Unibet Arenal 16.-23. augustini. Turniiri passid on juba müügil Piletitaskus.

Vaata videot või loe intervjuud Liis ja Kadi Kullerkanniga artiklist!