Mäletatavasti kaotas Barrus/Võru Võrkpalliklubi Viljandis toimunud seeria avamängu 0:3 ja kodusaalis peetud teise kohtumise 1:3 resultaadiga, millega Viljandi naiskond jõudis pronksmedalist ühe võidu kaugusele.

Tänases kolmandas vaatuses ei saanud võõrsil mänginud Võru kogu vastasseisu jooksul kuidagi jalgu alla, kui Viljandi naiskond loovutas külalistele geimides vaid 17, 20 ja 16 punkti, tagades kindla paremusega endale kahvatuima medali. Seega astus Viljandi esindus võrreldes eelmise hooajaga ühe sammu ülespoole, kui aasta tagasi lõpetati hooaeg Tallinna Ülikool/Kikase, Tartu Ülikool/Bigbanki ja Audentese SG/Noortekoondise järel neljandana.

Ühtlasi tähendas Viljandi võistkonna pronksmedal pika ootuse lõppu, kui viimati viidi naiste Eesti meistrivõistluste medal Viljandisse 2013. aastal – kümme aastat tagasi tuli Viljandi Metall Eesti meistriks.

Teises geimis koguni 10 punkti kogunud Renate Pikk tõi võitjatele 27 (+19) ja Sonja Siimson 12 punkti. Salme Adeele Hollas kogus külaliste ridades 12 punkti. Võrulannad jäid täna hätta rünnakul, realiseerides vaid 25% tõstetest. Viljandi sama näitaja oli 39%. Pallingu vastuvõtul oli protsentidega 54-49 täpsem koduvõistkond.

Kolme võiduni peetav finaalseeria TalTech/Tradehouse`i ja Tartu Ülikool/Bigbanki vahel jätkub 6. aprillil kell 19 TalTechi spordihoones, kui kavas on seeria kolmas kohtumine. Nii esimeses kui teises finaalmängus võttis 3:2 võidu Tartu võistkond.