Saalijalgpalli kõrgliigas mängiva Wolvesi probleemid said alguse käesoleva hooaja alguses, kui teatati, et peasponsorist ilma jäämise tõttu võib klubi peagi tegevuse lõpetada.

„Sisuliselt päeva pealt oleme jäänud ilma meie jaoks määrava tähtsusega vahenditest, mis tähendab pehmelt öeldes keerutamata seda, et kui aprillikuuks kuskilt imeläbi uusi vahendeid ei leia, peab meie visa klubi koos tänaseks päevaks oma enam kui 200 liikmega putsad varna riputama ja tegevuse lõpetama,“ kirjutas Wolves märtsikuu alguses.

„Oleme teinud kogu klubi jaoks avansiga ette suuri kulutusi, et meie väikese koha kogukonnast alguse saanud klubi saaks võistelda Eesti absoluutses tipus, seda kõike olukorras, kus oleme pidanud hakkama saamas askeetlikes tingimustes ja klubide vastu, kellel on meist kümneid ja isegi sadu kordi suuremad võimalused ja eelarve,“ lisas klubi toona.

Värskeimas Facebooki postituses andis Wolves aga teada, et on endale uued toetajad leidnud ning klubi peasponsoriks saab rahvusvaheline hasartmängude ettevõte Unibet.

„Koostöö sai võimalikuks suuresti tänu meie asutajaliikmele Andrei Zevakinile, kes raskel ajal kohe appi tõttas ning oma tutvused mängu pani,“ teatas Wolves.

Jõgeva Wolves on saalijalgpalli Meistriliigasse kuulunud alates 2021. aastast. Samuti mängib nende meeskond jalgpalli kolmandas liigas ning tütarklubi Tallinna Wolves neljandas liigas.