Mitrovic tõukas Fulhami ja Manchesteri Unitedi vahelises FA karika matšis kohtunik Chris Kavanagh'd, mille eest sõltumatu komisjon määras ründajale kaheksamängulise võistluskeelu ja enam kui 85 000 euro suuruse trahvi. Inglismaal jalgpalliliit kavatseb aga otsuse edasi kaevata, sest nende silmis on karistus liialt leebe. Kui otsus vaadataksegi ümber ja väänatakse kangemaks, siis serblast sel hooajal enam väljakul ei näe.

„Meie praegune kavatsus on karistus edasi kaevata. Kuid enne ootame ära otsuse kirjalikud selgitused,“ teatas Inglismaa vutiliit pressiteate vahendusel.

Fulhami ja ManU kohtumine osutus erakordselt tuliseks. Sündmused hargnesid lahti matši 72. minutil, kui vilemees Kavanagh andis Willianile käega mängu eest punase kaardi ja määras Manchesteri meeskonnale ühtlasi ka 11 meetri karistuslöögi. Too otsus ajas 28-aastase Mitrovici marru. Süüdistuse põhjal pani serblane peakohtunikule käe külge, sõimas läbi abikohtunikud ja viskas nende suunas veepudeli. Serblane ise tunnistas neist üles vaid kaks esimest pahategu.

Pika möllu järel realiseeris ManU penalti ning lõpuks võitsid nad matši 3:1. Kohtumise järel sai karistada ka Fulhami peatreener Marco Silva, kes sai protesteerimise eest niisamuti punase ja seadis hiljem pressikonverentsil kahtluse alla kohtunike aususe. Tema peab vaatama tribüünilt kahte matši ja lisaks loovutab Portugalist pärit juhendaja oma palgast trahvideks natuke enam kui 20 000 eurot.

Mitrovic on sel hooajal Inglismaa kõrgliigas löönud 21 kohtumisega 11 väravat. Tema tööandja Fulham hoiab kõrgliigas kümnendat kohta.