Kaks hiiglaslikku ettevõtet moodustavad tulevikus spordi- ja meelelahutuskompanii, mille väärtus on 21 miljardit USA dollarit ehk ligikaudu 19,2 miljardit eurot. Endeavour omandab uuest börsiettevõttest 51 protsenti.

Pärast ühinemist jätkavad nii UFC kui ka WWE tuttava juhtimise all. Esimese bossina jätkab Dana White ja teist veab jätkuvalt vanameister Vince McMahon. USA meedia sõnul otsis WWE, mille boss McMahon taandas end aktiivsest juhtimisest eelmisel suvel, viimastel kuudel uut omanikku. Nüüd kandsid otsingud lõpuks vilja.

WWE egiidi all tegutsevad sõumaadlejad ja UFC on tuntuim vabavõitluse bränd. Ühinemine puudutab kahe ettevõtte ärilist külge, spordialad ise jäävad eraldiseisvaks ja ei segune. Ideeliselt on mõlemal üksteist õppida. Kui WWE on esmaklassiline ürituste korraldaja, siis UFC omakorda on väga tugev tele- ja meediaõiguste maastikul.

Kuigi White ja McMahon on kasvatanud kaks brändi suureks, siis mõlemad on viimasel ajal sattunud meediasse eraeluliste pahandustega. Jaanuaris lekkis välja video, kus Dana White lõi ööklubis toimunud peo oma naist Annat. Samal ajal McMahon on väidetavalt aastate jooksul tiiva ripsutanud mitme oma alluvaga, kellele ta on maksnud vaikimise eest hiiglaslikke summasid.