Ründajana Premium liigas 117 väravat löönud Andrejev asus treeneritööle 2021. aasta suvel ning on seejärel uues ametis suurte sammudega edasi astunud, juhendades edukalt nii FCI Levadia duublit kui ka esindusvõistkonda.

„Nõmme Kaljuga liitumise üle on mul ainult hea meel! Tegu on ühe parima klubiga Eesti jalgpallis, saan siin üheskoos tiimiga püüelda klubi eesmärkide täitmise poole ning samal ajal kasvada treenerina. Tänan juhtkonda usalduse eest ning usun, et ees ootab viljakas koostöö,“ kommenteeris Kaido Koppeli treeneribrigaadi värskeim liige pressiteates.

Spordidirektor Argo Arbeiter ütles, et andekaid treenereid ei ole Eestis iial liiga palju ning Andrejevi liitumine on Kalju jaoks võit: „Nikita näol saime endale noore treeneri, kes saanud oma treenerikooli väga heas keskkonnas. Oma töökusega ja innukusega annab ta väga vajaliku panuse meeskonna edusse.“

Andrejev võtab klubis lisaks esindusmeeskonna abitreeneri rollile üle ka U21 meeskonna abitreeneri kohused.

Järgmise „kodumängu“ peab Kalju Sportland Arenal 9. aprillil kell 14.30 Paide linnameeskonnaga. Piletid Kalju kodumängudele on saadaval Piletitaskus.