Newcastle’ile tõid võidu Joseph Willocki 65. ja Callum Wilsoni 88. minuti väravad. Newcastle oli ka mänguliselt külalistest üle. Newcastle tegi kokku 22 pealelööki, ManUnited piirdus kuuega. Nagu mitmel pool tõdeti, siis ManUnitedi parimaks meheks oli nende puurilukk David de Gea.

„Vastased olid otsustuskindlamad. Nad olid agressiivsemad ja neis oli rohkem kirge,“ kiitis ManUnitedi peatreener Erik ten Hag Newcastle’it ja kritiseeris omasid. „Mind üllatas, et meie mängijates ei olnud samasugust kirge. Kui tahad võita suuri mänge, siis on vaja näidata küpsust. Täna ma seda ei näinud.“

Newcastle tõusis nüüd turniiritabelis 50 punktiga kolmandaks. ManUnitedil on samuti 50 punkti, kuid nemad on sellega neljandal kohal. Ühe kohtumise rohkem pidanud Tottenham on 49-ga viies. Meistrite liiga ehk esineliku koha eest võitleb ilmselt ka Brighton, kes on 43 punktiga kuues. Neil on võrreldes Newcastle’i ja ManUnitediga üks kohtumine varuks.

Liiga liider on Londoni Arsenal 72 punktiga ja teine Manchester City 64-ga. Arsenalil on võrreldes ManCity’ga üks kohtumine rohkem peetud.