Pärast 18:14 kaotatud avaveerandit läks Baskonia poolajapausile 37:35 eduseisul. Kolmanda veerandaja keskpaigas õnnestus kodumeeskonnal kuuepunktiline eduseis haarata, kuid viimasele neljandikule mindi vastu siiski Baskonia 56:55 juhtimisel. Neljas veerandaeg kulges tasavägiselt, aga lõpuminutil suutis Baskonia napist eduseisust kinni hoida ning lõpuks võeti 85:81 võit.

Algviisikusse kuulunud Kotsar kogus 16 minutiga kaks punkti (kahesed 1/3), kaks lauapalli ja ühe vaheltlõike, lisaks tegi ta ühe pallikaotuse. Raieste teenis mänguaega 22 minutit ning selle ajaga sai ta kirja kaks silma (kahesed 1/4, kolmesed 0/2), kuus lauapalli, ühe korvisöödu ja ühe vaheltlõike. Sarnaselt Kotsarile patustas ka tema ühe pallikaotusega.

Baskonia parimana viskas Vanja Marinkovic 19 punkti. Matt Costello lisas 16 ning Markus Howard 14 silma. Valencia resultatiivseim oli Jasiel Rivero 25 punktiga.

Nelja kaotuse kõrvale 21. võidu teeninud Baskonia jagab Madridi Reali ja FC Barcelonaga esikohta, Valencia (13-12) on kaheksandal kohal.