Pühapäeval läks eetrisse Delfi uus vormeli-podcast „Ringiga ees“, mida veavad Delfi sporditoimetuse reporter Kaspar Ruus, tuntud vormeliekspert ja Viaplay kommentaator Tarmo Klaar ning pikaaegne F1 jälgija Kaspar Kütt.

Hooaja kolmanda etapi Austraalias võitis tiitlikaitsja Max Verstappen (Red Bull) vanameistrite Lewis Hamiltoni (Mercedes) ja Fernando Alonso (Aston Martin) ees. Melbourne'is aga draamast puudu ei jäänud. Koguni kolmel korral sõit peatati, mille tõttu venis etapp enam kui kahe ja poole tunni pikkuseks.

Avariiderohkel võidusõidul jõudis finišisse vaid 12 meest. Kas kohtunikud tegutsesid lõpus õigesti? Miks lasti viimane ring ikkagi ära sõita, ehkki võidu turvaauto taga sõita ei saa? Kes on Austraalia GP suurimad võitjad? Mida arvata Ferrari järjekordsest ebaõnnestunud nädalavahetusest?

Nendel ja paljudel teistel teemadel peatusime juba saates pikemalt.

NB! Saatesse on oodatud ka igasugused vormeliteemalised küsimused. Küsimusi ja mõtteid saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee.

„Ringiga ees“ on saadaval ka Spotifys, iTunesis ja teistes podcast’i rakendustes, samuti Delfi Tasku äpis, mille leiab Google Playst ja Apple Store’ist

Head kuulamist!

Ringiga ees