Prantsusmaa kõrgliigas neljandat kohta hoidev Cholet jäi koduväljakul 80:86 alla liigas 14. positsioonil olevale Nanterre’ile. Cholet juhtis poolajaks 53:38, kuid kahel viimasel veerandajal jäädi Nanterre’ile kindlalt alla (kolmanda veerandaja võitis Nanterre 20:12 ja neljanda 28:15).

Cholet parimad olid Perry Ellis 16 ja Dominic Artis 14 punktiga. Võitjatele tõi Keith Hornsby 20 punkti.

Cholet on viimasel ajal olnud kehvas hoos. Prantsusmaa liigas on kaotatud kolm kohtumist järjest. Kolmapäeval jäädi Tallinnas eurosarja poolfinaalis 73:80 alla ka Kalev/Cramole ehk kahe sarja peale on Cholet kaotanud neli mängu järjest. Seejuures on kaks kaotust tulnud koduväljakul.

Cholet ja Kalev/Cramo eurosarja poolfinaali korduskohtumine toimub prantslaste koduväljakul kolmapäeval (5. aprillil). Finaali pääseb meeskond, kes viskab kahe kohtumise kogusummas rohkem punkte. Cholet ja Kalev/Cramo korduskohtumine peetakse Eesti aja järgi kell 21.00. Mäng on otsepildis nähtav Delfi TV vahendusel.

Teises poolfinaalis kohtuvad poolakate Wloclaweki Anwil ja soomlaste Kauhajoki Karhu. Avamängu võitis Anwil koduväljakul 90:71.

Kalev/Cramo oli samal ajal eile võidukas. Paf Eesti-Läti liiga veerandfinaali korduskohtumises alistati võõrsil BK Ogre 83:66 ning jõuti edasi poolfinaali.

Kalev/Cramo - Cholet avamängu tipphetked: