Külalised läksid kohtumist 18. minutil juhtima, kui Patrick Genro Veelma löögi suutis Evert Grünvald küll tõrjuda, aga pall põrkas Tammeka mängijale tagasi, kelle terava söödu lükkas omaväravasse Markkus Seppik. Kusjuures tegemist oli Tammeka hooaja esimese väravaga.

Flora hakkas seejärel maruliselt viigiväravat jahtima, kuid sihile jõuti alles kohtumise kolmandal lisaminutil, kui Sergei Zenjov suunas peaga võrku Marko Lipu tsenderduse.

„Loomulikult on kahju, et meile löödi sel hooajal esimene värav. See muidugi kripeldab, et tegemist oli omaväravaga ja ega neil ju rohkem võimalusi polnud ka,“ rääkis pettunud Evert Grünvald Delfile, et ühest hooletusest punktide kaotamiseks piisas.

Hooaega kolme võiduga alustanud Flora jätkab tabelis kümne punktiga esikohal. Punktiarve avanud Tammeka kerkis kaheksandaks.

Laupäeval olid vastamisi ka Nõmme Kalju ja Narva Trans. Tallinna klubi võttis Igor Subbotini ja Alex Matthias Tamme avapoolaja vääravatest 2:0 võidu. Kaotuseta jätkav Kalju kerkis tabelis teiseks, punktideta Trans on viimasel kohal.

Päeva viimases kohtumises alistas Paide Linnameeskond 1:0 Harju JK Laagri, kui Abdul Razak Yusif suunas 13. minutil peaga võrku Robi Saarma karistuslöögi. Paide on seitsme punktiga neljandas ning Harju ühe silmaga üheksas ehk eelviimane.

Tabeliseis: