Igapäevaselt Pariisi Saint-Germainis mängival Neymaril oli möödunud neljapäeval raske õhtu, sest esmalt häkiti sisse tema Twitteri kasutajasse ning seejärel kaotas ta netipokkerit mängides tunni ajaga miljon eurot, vahendab Hispaania väljaanne Mundo Deportivo.

Kõik see oli otsepildis nähtav ka tuhandetele vaatajatele, kes said Twitchi ülekande kaudu Neymarile kaasa elada. Pärast raha mahamängimist otsustas 31-aastane brasiillane rahvale ka pisut teistsugust meelelahutust pakkuda, pannes taustaks kõlama Titanicu tunnusmuusika ning pressides ise samal ajal dramaatiliselt nuttu välja.

Kuigi kaua see näitemäng aga ei kestnud, sest Neymar puhkes peagi naerma ning viskas nalja, et paneb klipi Youtube'i üles.

Kuna Neymar on maailma suurima netipokkerisaidi PokerStars üks esindusfiguure, siis sotsiaalmeedias spekuleeritakse, et tegemist oli lihtlabase turundustrikiga, millega loodetakse julgustada tavalisi mängijaid suuremaid summasid kulutama.

Neymari jaoks pole miljoni euro kaotamine aga ilmselt kuigi suur hoop, sest Prantsusmaa klubis on tema aastapalgaks umbes 71 miljonit eurot.