Neljandal minutil viis Roberts Jekimovs väljakuperemehed juhtima, peagi seadis Paul Sillandi jalule viigi. Teisel perioodil viis Demid Morzov Pantrid ette, kuid Toms Hartmanis tasakaalustas skoori. Viimasel kolmandikul taastas Jekimovs oma teise tabamusega HK Kurbadsi eduseisu, 1.07 enne lõpusireeni toimetas Juris Berzinš litri tühja väravasse.

HK Kurbadsi kapten kogus 1+1 resultatiivsuspunkti, kahele väravale tegi eeltöö Davids Livšics. HC Panteri mõlemale väravale assisteeris Jan Lukats.

Läti klubi väravavaht Arginto Milbergs tõrjus 23 ning Villem-Henrik Koitmaa 32 pealeviset.

Pühapäeval kell 14:00 kohtuvad meeskonnad taas Kurbadsi jäähallis. Seeria kolmas mäng toimub 8. aprillil kell 18.10 ja vajadusel neljas mäng 9. aprillil kell 16.10 Haabersti jäähallis. Juhul kui Coolbet Hokiliiga tänavuse võitja selgitamiseks läheb vaja viiendat kohtumist, siis mängitakse see 15. aprillil kell 19.30 Riias.

Kõiki Coolbet Hokiliiga finaalmänge on võimalik jälgida otseülekandes OHO TV (www.oho.ee/hoki) vahendusel.


Finaalseerias mängitakse viigilise tulemuse korral lisaaeg pikkusega 20 minutit kuni esimese väravani, mõlemast meeskonnast on jääl väravavaht ja viis väljakumängijat (v.a arvulise vähemuse korral). Vajadusel järgneb teine, kolmas jne 20 minuti pikkune lisaaeg kuni võitja selgumiseni.

„Peale viimast seeriat oli meil natuke väiksemaid traumasid ja mängijad olid väsinud. Oleme saanud paar nädalat enam-vähem täiskoosseisuga trenni teha, mis on meeskonnale kasuks tulnud. Samas on ka väike pingelangus,“ rääkis Panteri ründemängija ja kapten Kevin Parras üleeilsel treeningul.

„Kurbadsil on väga hästi tasakaalustatud võistkond. Neil on neli korralikku viisikut, kus on vägagi nimekaid hokimängijaid, kes on karjääri lõppfaasiks tagasi kodumaale tulnud ning häid noori, kes on noortekoondistes Läti särki kandnud. Väga korraliku tempoga ja võitluslik hoki saab olema.“