Kotsar kogus 26 minutiga kaheksa punkti (kahesed 1/3, vabavisked 6/6), kuus lauapalli, kaks resultatiivset söötu ja kaks vaheltlõiget. Tema efektiivsusnäitaja oli 19. Raieste piirdus oma 24. sünnipäeval ühe mänguminutiga, punktiarvet ei avanud ja võttis ühe lauapalli.

Baskonia resultatiivseim oli serblane Vanja Marinković koguni 35 punktiga, tabades üheksast kaugviskest kuus.

Koduväljakul mänginud Baskonia jäi avaveerandiga kaotusseisu 25:27 ning oli poolajavileks taga 38:44. Kolmas veerand kuulus aga hispaanlastele 22:14 ning Baskonia juhtis otsustava perioodi eel kahe punktiga (60:58). Otsustava vahespurdi tegi kodumeeskond viimase veerandi keskel kuue minutiga, pääsedes juba 80:66 juhtima. Lõpuks kärises vahe lausa 23-punktiliseks. Teise poolaja võitis Baskonia 54:25.

Hispaania klubi peatreener Joan Penarroya kiitis magusa võidu järel oma mängijaid iseloomu näitamise eest: „Fenerbahce on suurepärane vastane, aga näitasime tugevat iseloomu. Suutsime oma kaitsemängu muuta ja kui me olime 11 punktiga taga, siis näitasime kuulsat Baskonia iseloomu. Olen oma mängijate üle uhke.“

Fenerbahce juhendaja Dimitris Itoudis: „Meie kolmas veerand oli väga halb. Eksisime paljudel visetel, kui olime vabad, ja eksisime vabavisetel.“

Baskonia (17-15) tõusis uuesti Žalgirise kõrvale kaheksandat kohta jagama, võidu kaugusel asuv Fenerbahce (18-14) jagab Partizaniga 6.-7. kohta.

Žalgiris alistas täna Valencia 95:74, Belgradi Partizan võitis Madridi Reali 104:90. AS Monaco mängis üle Müncheni Bayerni 84:81 ja Olympiakos Panathinaikose 81:73.

Põhiturniiri lõpuni jääb veel kaks vooru. Baskonial seisavad veel ees mängud koduväljakul Villeurbanne'i Asveli ja võõrsil Olympiakosega.