Seekord külastasid Delfi Tasku stuudiot Sterotek Filmist Kaidi Klein ja tuntud kaardilugeja Simo Koskinen, kes koos kolleegidega on saanud valmis uue linateose „Kurvilise tee legendid“.

Film on lugu Eesti tipprallisõitjatest 1980ndatel aastatel, linateos esilinastub 26. aprillil ja jõuab kinodesse üle Eesti. Filmis saab osa ka nelja peategelase, Ilmar Raissare, Vello Õunpuu, Hardi Metsa ja Vallo Sootsi, kunagiste autode taassünnist. Tänaseks kultusobjetiks saanud Lada VFTS-e toodeti Leedus teeneka võidusõitja Stasys Brundza juhtimisel. Kuigi need olid 1/6 planeedi kiireimad ralliautod, oli ikkagi tegemist „vene tehnikaga“. Loe pikemalt siit.

Klein ja Koskinen rääkisid pikemalt filmi sünnist ja sellest, mida seal näha saab. Nagu Koskinen teatas: kinno minnes tasub taskurätik kaasa võtta.

Nagu ikka, esitatakse saatekülalistele viktoriiniküsimused, millele nad peavad üheskoos vastuse leidma. Kui vastus on õige, läheb punkt külalistele, kui vale, siis jääb punkt „majja“. Küsimused koostas mälumängusarja „Kirgas kriit“ eestvedaja Kristjan Jääts. Kui kellelgi on huvi nendel mälumängudel osaleda, siis lisainfot saab ja registreerimine käib aadressil spordipilet.ee.

Saadet saab kuulata ka uuest Delfi Tasku keskkonnast. Delfi Taskul on nüüd ka äpp, mida saab Androidile alla laadida Google Play'st ja iPhone'ile App Store'ist.

Head kuulamist ja nuputamist!

Kaidi Klein ja Simo Koskinen Delfi stuudios