James McClean on Inglismaa kõrgliigas vasakul äärel ringi jooksnud nii Sunderlandi kui ka West Bromwichi ridades ning teinud ka pika koondisekarjääri.

33-aastane mees on mänginud kodumaa eest kahel EM-finaalturniiril, kuid nüüd otsustas ta rääkida ka millestki muust.

James McClean tunnistab Instagrami postituses, et tema 4-aastasel tütrel Willow-Ivyl on autism ja alustab siis endast rääkimist.

„Ma näen temas samasuguseid väikseid jooni kui endas. Nii et otsustasin uurimise teha. See on olnud üsna pikk teekond ja nüüd, kui mul on diagnoos, tunnen, et on aeg seda teiega jagada,“ kirjutab McClean enda postituses.

Mehele polnud sugugi lihtne diagnoosi avalikusega jagada, kuid tütre parema tuleviku nimel langetas ta enda sõnul ainuõige otsuse.

„Ma olen mõnda aega mõelnud, kas ma peaksin sellest kirjutama. Teen seda Willow-Ivy pärast, et ta mõistaks, et autism ei takista tal oma eesmärke ja unistusi saavutamast. Isa tüdruk,“ kirjutab James McClean.

McClean mängib praegu Inglismaal championshipis Wigani eest ning esmaspäeva õhtul oli ta platsil ka Iirimaa koondise EM-valikmängus Prantsusmaa vastu, mille võõrustajad 0 : 1 kaotasid.