32-aastase Sorena Cirstea jaoks oli tegu kahtlemata karjääri ühe suurima võiduga, sest varasemalt pole ta kordagi maailma kolme parima sekka kuuluvat tennisisti võitnud.

Rumeenlanna pääses teist korda elus WTA 1000 kategoori turniiri poolfinaali. Esimest korda sai ta sarnase tembuga hakkama 2013. aastal Torontos

Ma olen sõnatu,“ ütles Cirstea pärast suurt võitu. „Tulin väljakule teadmisega, et see tuleb väga raske matš. Aryna lööb väga võimsalt ning olin selleks valmis. Olen oma tänase esitusega väga-väga rahul,“ kommenteeris rumeenlanna.

„Ma arvan, et inimestele meeldib lugeda vanust, aastaid, tulemusi, aga mina ei tee seda kunagi. Minule on asi lihtne - töötan kõvasti, teen omi asju, usun oma mängu ja töötan mänguelementide kallal koos treeneri Thomas Johanssoniga. Alustasime koostööd detsembris ja arvan siiani, et see oli ainuõige otsus.

Poolfinaalis ootab rumeenlannat ees kohtumine Jekaterina Alexandrova (WTA 18) ja Petra Kvitova (WTA 12) vahelise vastasseisu võitjaga. Teises poolfinaalis kohtuvad Elena Rybakina (WTA 7) ja Jessica Pegula (WTA 3).