Kordusmatš peetakse järgmisel kolmapäeval Cholet' kodusaalis. „Seal läheb raskeks, aga anname endast kõik. Midagi kerget ei tule,“ rääkis Kalev/Cramo kasuks üheksa punkti visanud Kristjan Kitsing.

Ta nimetas seitsmepunktilist edu adekvaatseks tulemuseks. Neljanda veerandi keskel pääses Kalev/Cramo küll 15 punktiga ette, aga mäng oli kokkuvõttes ikkagi tasavägine. Sestap polnud ime, et Cholet suutis lähemale tulla.

„Meie tahtsime edu hoida ja nemad kindlasti järgi jõuda. Rünnak läheb tahes-tahtmata kinniseks. Peame lõppe paremini mängima,“ sõnas Kitsing.

Poolfinaalile vääriliselt olid mõlemad võistkonnad pinges. Kaks minutit enne lõppu keesid lahtise palli eest võideldes üle Cholet tsenter Justin Patton ja tema Kalev/Cramo kolleeg Martinš Meiers. Meiersi vastu maadlusvõtte teinud Pattonit karistati ebasportliku, vihale aetud Meiersit tehnilise veaga.

„Nagu sellest intsidendist näha oli, tahtsid mõlemad võistkonnad väga võita,“ märkis Kitsing. Tema sõnul andsid Tondiraba jäähalli kogunenud enam kui 5400 pealtvaatajat kalevlastele võimsa emotsioonisüsti. Osaliselt tänu sellele suutis Kalev/Cramo teha neljandal veerandil 15:0 spurdi.

Kui Kalev/Cramo rünnak oli tasakaalus (vähemalt kaheksa punkti said kirja kuus pallurit - A.K.), siis Cholet toetus mängu keskel 11 minutiga kahe peale 11 kolmest sisse visanud tagameestele Dominic Artisele ja Enzo Goudou-Sinhale. Artis tõi lõpuks Cholet kasuks 26 ja Goudou-Sinha 23 punkti.

„Kaks meest paugutasid Cholet'l kõvasti, aga samas teised polnud mängus. Peame neile rohkem tähelepanu pöörama,“ tõdes Kitsing.

Tema hinnangul tuleks Kalev/Cramol Prantsusmaal parandada ka lauavõitlust. Numbrite järgi olid lauapallid küll sisuliselt võrdsed - Cholet noppis 14 ja Kalev 12 ründelauda, kaitselaudu said mõlemad 25 -, aga seal on kindlasti varu.

„Vastased on suured, tugevad ja pikad. Peame rohkem viie mehega lauda võtma. Lauapallidega jäime eriti hätta just esimesel poolajal,“ lausus Kitsing.