The Mirrori teatel valmistab Manchester United ette 80 miljoni naelsterlingi suurust pakkumist Kane`i eest. Klubi juhid ei kavatse seejuures oodata hooaja lõppu ning alustavad läbirääkimisi kohe.

29-aastane Kane kavatses Tottenhamist lahkuda juba 2021. aastal, kui Manchester City tundis tema vastu tõsist huvi, kuid klubibossid toona inglast minema ei lasknud.

Kane'i leping Spursiga peaks lõppema 2024. aastal, seega on Unitedil nüüd suurem võimalus ülemineku läbisurumiseks, sest Tottenhamil on hirm esiründaja kaotada vabaagendina.

Kane pole Tottenhamis võitnud ühtki suurt karikat. Põhja-Londoni klubis on hetkel üldse tormilised ajad, sest Tottenham vallandas koondisepausi ajal peatreeneri Antonio Conte.

Tottenham võib ilma jääda ka direktorist Fabio Paraticist, kes sai seoses Juventuse skandaaliga ülemaailmse jalgpallis tegutsemise keelu. Paratici oli enne Tottenhamiga liitumist Juventuse spordidirektor ning sai koos klubiga süüdistuse raamatupidamispettustes. Juventus on selle süüdistuse vaidlustanud.

Spursil on võrreldes Manchester Unitediga märksa väiksem võimalus uueks hooajaks Meistrite liigasse pääseda ning ka see võib Kane`i otsustamise lihtsamaks teha.

Tottenhami noorteakadeemiast sirgunud Kane on löönud Londoni tippklubi eest 425 mänguga kokku 271 väravat. Inglismaa koondises on Kane skoorinud 82 mängu jooksul kokku 55 korda, mis teeb temast inglaste kõigi aegade suurima väravaküti.