Intsident, mille eest Khoury siseministeeriumi poolt vastutusele võeti, leidis aset 2021. aastal visiidil Suurbritanniasse. Kaebuse kohaselt oli mees kasutanud „ebasobivat kõnepruuki“ naispolitseinikuga rääkides.

„Sel reisil oli koos temaga kümmekond inimest inimest. Teda süüdistatakse kummalistes väljaütlemistes, aga ta suhtub sellesse rahulikult, sest tal pole endale midagi ette heita,“ rääkis üks Khoury anonüümseks jääda sooviv kolleeg ajalehele Le Parisien, vahendab Inside The Games.

Prantsuse meedia teatel on Khoury ametist eemaldamine esialgu ettevaatusabinõu ning tema kohustused võtab üle tema asetäitja. Käivitatud on uurimine, mis ei tohiks võtta kauem kui kuu aega.

Varasemalt on Khoury töötanud Aisne piirkonna politseis ning 2016. aasta jalgpalli EM-finaalturniiri turvalisuse pealikuna.

Pariisi olümpia turvalisusplaane on kritiseerinud erinevad inimõigusgrupid, kuna suurvõistluse turvamiseks on kaasatud tehisintellektil põhinevaid jälgimisseadmeid, mille kasutamise kiitis Prantsuse rahvuskogu sel nädalal heaks häältega 400 : 93.

Turvameetmed Pariisi olümpiaks saavad olema ühed viimaste aegade keerukamad, sest kunagi varem pole avatseremoonia toimunud nii suurel alal, nagu prantslastel on plaanis korraldada. Nimelt kulgeb avatseremoonia mööda Seine'i jõge, millel sportlased sõidavad publiku eest läbi paatidega.