Eestlase arvele kogunes üleplatsimehena 23 punkti (kahesed 9/11, vabavisked 5/6), 10 lauapalli, kolm resultatiivset söötu, kaks vaheltlõiget ja kaks kulpi. Neist ühe vaheltlõike tegi Kotsar viimase mänguminuti alguses, enne seda oli tema korv viinud hispaanlased ette 87:81. Kotsari väljakul oldud minutite jooksul jäi Baskonia 18 punktiga plussi.

„See oli väga vajalik võit, kogu tiim võitles kõvasti. Mul on hea meel selle üle,“ sõnas Kotsar kohtumise järel Euroliiga otseülekandes.

Küsimuse peale, millega Kotsar tiimi kõige rohkem aitas, vastas ta: „Usun, et pick and roll kaitsega ning laua blokeerimisega. Tegin lihtsalt tsentri tööd,“ sõnas eestlane tagasihoidlikult.

23 punktiga püstitas Kotsar Euroliigas isikliku skoorirekordi, lühikese karjääri parim on ka efektiivsusnäitaja (PIR) 40. Temast sai viies mängija, kes sel hooajal Euroliiga mängus selle näitajaga 40 piiri ületanud. Kotsari varasem punktide tippmark oli 21 ja PIR 31, mõlemad tulid hooaja avamängus Valencia vastu. Lisaks polnud ta enne teisipäeva Euroliigas kirja saanud kaksikduublit.

Hea mängu tegi ka Darius Thompson, kes viskas 21 punkti ja jagas kaaslastele 11 resultatiivset söötu. „Mängisime teisel poolajal hea energiaga. Eelmistes mängudes polnud me päris meie ise ja ei nautinud kohtumist. Võti oli nüüd seda teha ning kõvasti mängida,“ lisas ameeriklane.

Baskonia (16-15) hoiab hetkel Euroliigas kinni viimasest play-offi viivast kohast. Reedel võõrustab Baskonia Istanbuli Fenerbahcet, 6. aprillil heideldakse kodus prantslaste ASVEL-iga. Euroliiga põhiturniirile paneb klubi punkti 13. aprillil võõrsil Piraeuse Olympiacose vastu.