„Väga keeruline on sõnu leida. Püsisime pikalt mängus sees, hoidsime pikalt eduseisu, aga väikesed detailid said määravaks. Mingites olukordades peame paremini tegutsema. Väga kurb meel,“ nentis kohtumise järel Eesti koondise keskkaitsja Karol Mets.

Metsa sõnul oli eriti rabe kohtumise algus. „Esimesed 15 minutit olid meie poolt kehvad ja meil oli õnne, et vastased ei läinud juhtima. Mida minut edasi, seda paremaks läks. Võib öelda, et saime esimesest krambist üle ja oli õnne, et penalti mööda löödi. Edasi suutsime momente tekitada ja oli standardeid. Kahju, et midagi näppude vahele ei jäänud,“ lisas ta.

Kohtumise keerasid austerlased enda kasuks teisel poolajal. 68. minutil pääsesid Eesti korneri järel austerlased poolkiiresse, kus Stefan Poschi karistusala joonelt teele pandud löögi tõrjus Hein värava ette, kus sinisärkide vahelt saatis palli võrku mängu vahetusest sekkunud Kaintz.

„Äkki võinuks seal keskväljal lihtsalt vea teha ja venna enne maha tõmmata, millega nad oleksid pidanud mängima seisvat palli. Kaotasime duelli, pall põrkas neile õnnelikult ette ja lõpuks olid seal rikošetid. Seda saanuks vältida keskväljal robustse veaga – teinekord tuleb ka neid teha,“ lausus Mets.

Ka austerlaste hilise teise värava puhul sai pall rikošeti nii Metsast kui Maksim Paskotšist. „Seal olukorras oli keeruline reageerida või midagi teha, asi käis väga kähku. See jääb kripeldama üldise terviku ja resultaadina,“ lisas ta.