Neljapäeval võõrsil 2:1 Itaaliat võitnud Inglismaa väravad lõid täna Harry Kane ja Bukayo Saka. Kane skooris 37. minutil, Saka oli täpne kolm minutit hiljem. Sel nädalal Inglismaa koondise läbi aegade edukaimaks väravakütiks tõusnud Kane on nüüd 82 mängu jooksul sihile jõudnud 55 korral.

C-grupi tabeliseis:

H-grupis sõidab Taani Kasahstanist tagasi 2:3 kaotusega. See oli Kasahstani läbi aegade esimene võit Taani üle ja üldse üks riigi läbi aegade parimaid tulemusi. Midagi võrreldavat suudeti 2007. aastal, siis alistati EM-valiksarjas 2:1 Serbia.

Taani läks esimesel poolajal 2:0 juhtima, 21. ja 36. minutil oli täpne 20-aastane tõusev täht Rasmus Höjlund. Kohtumise viimasel 20 minutil külalised aga lagunesid. 73. minutil realiseeris penalti Baktiyar Zaynutdinov, 86. minutil lõi viigivärava Askhat Tagybergen ja võidu kindlustas Kasahstanile Abat Aimbetovi tabamus 89. minutil. Sama mees sai pärast väravat lühikese ajaga kaks kollast kaarti, aga Taanit see ei päästnud.

Teises praeguseks lõppenud H-grupi matšis alistas Sloveenia koduväljakul 2:0 San Marino.

H-grupi tabeliseis:

J-grupis võitis Island võõrsil 7:0 Liechtensteini. Kolm väravat lõi islandlaste kapten Aron Gunnarsson. Kolm päeva tagasi jäi Island võõrsil 0:3 alla Bosnia ja Hertsegoviinale.

J-grupi tabeliseis: