Baskonia oli esimese poolaja järel 51:27 ees ja teisel poolajal polnud nende võidus kordagi kahtlust.

Kotsar viskas 15 minutiga 15 punkti, võttis seitse lauapalli ja andis kolm resultatiivset söötu, tema vastu tehti viis viga. Eesti koondise keskmängija tabas kõik viis kahepunktiviset, seitsmest vabavisket tabas viis. Vastaste põhitsentri Michale Kyseri mitmel korral individuaalsete oskustega mänginud Kotsar kogus lühikese ajaga efektiivsusnäitajaks 27, mis oli kohtumise kõrgeim. Viimasel 15 minutil polnud Kotsaril enam vaja mängu sekkuda.

Kotsari tipphetked Bilbao vastu:

Koos Kotsariga Baskonia algviisikusse kuulunud Raieste viskas 26 minutiga kolm punkti, võttis kaheksa lauapalli, tegi ühe vaheltkõike ja blokeeris ühe viske. Tema ainus korv sündis viimasel minutil - eestlane surus palli koos vastase veaga rõngast sisse.

Baskonia suurim korvikütt oli 20 punktiga Markus Howard, 16 punkti lisas Steven Enoch. Bilbao resultatiivseim oli 18 punktiga Francis Alonso.

Baskonia on Hispaania kõrgliiga põhiturniiril võitnud 20 mängu, kaotusi on neli. Barcelonal ja Madridi Realil on sama saldo. Turniiritabelis on Real paigutatud esimeseks, Barcelona on teine ja Baskonia kolmas.