Eesti iluuisutajate seniseks parimaks kohaks MM-idelt oli Elena Glebova 13. koht 2012. aastast. Eva-Lotta Kiibus saavutas 2021. aastal 14. koha. Petrõkina enda parimaks saavutuseks oli seni mullune 16. koht. Lisaks oli Glebova 2008. aastal 15.

Seitsmekordne Eesti meister Glebova tunnustas Petrõkina saavutust. „Petrõkina tegi MM-il imelise tulemuse. Veatu lühikava esituse abil sai Niina vabakava teha kõige tugevamas stardigrupis,“ sõnas Glebova venekeelsele Delfile. „See tekitab mõistagi omakorda elevust, aga Niina sai tööga hästi hakkama ja tegi päris hea vabakava.“

Glebova tõi veel välja, et koht esikümnes tähendab, et järgmisel iluuisutamise MM-il on eestlannadel üksiksõidus kaks kohta.

Hoolealust kiitis mõistagi ka treener Svetlana Varnavskaja. „Mida see tulemus tähendab? Seda on raske praegu sõnadesse panna. Esiteks on Eestil järgmisel MM-il kaks kohta,“ rääkis treener venekeelsele Delfile. „Võistlus oli väga emotsionaalne. Niinal ei olnud kerge, paar väikest viga tuli sisse, mis ei lasknud tal teenida päris nii palju punkte kui ta suudab. Kuid see on kogemus. Meil on ruumi kasvamiseks ja arenemiseks.“

Petrõkina kogus naiste üksiksõidu vabakavas 125,49 punkti. Tegemist oli Petrõkina hooaja tippmargiga. Lühikavas oli Petrõkina 68,00 punktiga püstitanud isikliku rekordi ja sellega hoidis ta vabakava eel kuuendat positsiooni. Kokku teenis Petrõkina seega 193,49 punkti, mis on tema hooaja tippmargiks ja parimaks tulemuseks rahvusvahelistel tiitlivõistlustel.