Avapoolaega domineerinud inglased asusid kohtumist juhtima 13. minutil, kui palli lõi väravasse Declan Rice. Külaliste eduseisu suurendas 44. minutil Harry Kane, kes realiseeris penalti.

Kane tõusis selle tabamusega ka Inglismaa jalgpallikoondise ajaloo kõige suuremaks väravakütiks. Tottenhami ründetuusa arvel on nüüdseks 54 tabamust. Seni jagas Kane esikohta Wayne Rooney’ga, kes lõi omal ajal 53 väravat.

Kane’ile ja Rooney’le järgenvad selles tabelis Bobby Charlton (49 väravat), Gary Lineker (48), Jimmy Greaves (44) ja Michael Owen (40).

Kui Napolis toimunud kohtumise avapoolaega domineeris Inglismaa, siis teisel võttis ohjad valitsev Euroopa meister Itaalia. 56. minutil sai värava kirja Mateo Retegui. Rohkemaks kodumeeskonnal jõudu aga ei olnud.

23-aastase Retegui jaoks oli see esimeseks kohtumiseks Itaalia koondise särgis. Argentinas sündinud Retegui mängib klubijalgpalli siiamaani oma sünnimaal ning kuulub Argentina klubi Tigre ridadesse.

Noortekoondiste tasemel esindas Retegui Argentinat, kuid tänu Sitsiiliast pärit emapoolsele vanaisale on vutimehel taskus ka Itaalia pass. Praegu esindab Reteguid Itaalia legendi Francesco Totti agentuur.

2024. aasta EM-valiksarja C-alagrupi teises kohtumises alistas Põhja-Makedoonia koduväljakul Malta 2:1. Viienda riigina kuulub C-alagruppi veel Ukraina. Ukraina peab oma avakohtumise pühapäeval, kui külla sõidetakse Inglismaale.