SK Tapal oli seljataga pikk mängudejada, kui eelmisel nädalavahetusel mängiti Balti liiga veerandfinaale ning samas sarjas võideldakse ka ülehomme. HC Tallinn see-eest on saanud keskenduda vaid meistriliigale.

Matši alguses aga olid aga kodupubliku ees mängivad tapakad paremas hoos ning Roger Muskat viis nad 10. minutil 8:4 ette. Järgmise kuuendiku jooksul suutsid külalised end veidi lähemale võidelda ning Karmo Harju värava järel vähenes kaotusseis kahele tabamusele. Garderoobi läksid aga võõrustajad 17:13 eduseisus.

Teise perioodi algus kuulus täielikult koduvõistkonnale. Esimese kaheksa minuti jooksul suutsid tapakad Rail Ageni väravate toel end juba 24:16 ette rebida. Sellest enam HC Tallinn taastuda ei suutnud ning SK Tapa võttis lõpuks kindla 34:28 võidu.

Võõrustajate resultatiivseimaks oli täna Rail Ageni kaheksa väravaga. Külaliste poolt tabas Volodymyr Shcherban üheksal korral.

„Saime oma eesmärgi täna täidetud ning kaks punkti on tabelis juures. Kuna meil on võimalused veel oma kohta meistrisarjas parandada, siis on iga võit arvel. Arvestades, et mängisime eelmisel laupäeval Balti liigat, siis kartsime, et tänan matš võib oodatust raskemaks kujuneda, kuid õnneks kontrollisime olukorda ning saime isegi põhimeestele
puhkeaega anda. Loodetavasti jäi nüüd kõigil laupäevaseks veerandfinaaliks energiat sisse,“ olid SK Tapa vasakääre, Rail Ageni, esimesed kommentaarid pärast mängu.

Meeste meistrivõistluste kindla liidrina jätkab Põlva Serviti, neile järgnevad Viljandi HC, Mistra, Tapa, Kehra ning HC Tallinn.