Furyt esindav Warren leiab, et Ussõk ei tahtnudki britiga kohtuda ning otsis matši tühistamiseks vaid põhjust.

„Nad ütlesid, et matš peab toimuma enne 29. aprilli ja kui see toimub hiljem, siis nad tahavad rohkem raha,“ selgitas Warren, vahendab BBC.

Esialgse kokkuleppe kohaselt pidi Fury saama 70% ja Ussõk 30% auhinnarahast.

„Põhjus, miks nad nii tegid, oli see, et nad ei uskunud, et Fury on 29. aprilliks valmis, kuid järsku oli ta valmis. Ta on olnud treeninglaagris kaks ja pool nädalat, sai Ameerikast treenerid ja nemad [Ussõki meeskond] otsisid teed välja,“ lisas promootor.

Ussõki mänedžer Egis Klimas oli juba eile teatanud, et matš jääb ära, kuna Fury`ga ei ole võimalik kokkuleppele jõuda.

Fury võttis matši tühistamise järel samuti sõna, kus andis mõista, et see kohtumine ukrainlasega polekski kedagi huvitanud.

„Ta [Ussõk] on väike poolraskekaallane, välismaalane, kes ei räägi hästi inglise keelt ja niikuinii pole keegi sellest eriti huvitatud. Ta ei tekita mingit huvi. Ma tahan suuri võitlusi, millest inimesed on huvitatud ja see pole selline matš,“ teatas Fury, vahendab TDHBXG. Inglane lisas: „Ta võib Ukrainas olla suur staar, aga ameeriklased pole temast huvitatud.“

Fury hoiab hetkel enda käes WBC meistrivööd, Ussõkile kuuluvad WBA, WBO ja IBF-i tiitlid. Raskekaalu absoluutne valitseja pidanuks selguma 29. aprillil Wembley staadionil.

Viimati olid ühe mehe käes kõik olulised poksitiitlid 1999. ja 2000. aastal, kui need kuulusid Lennox Lewisele.